Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z dywizji - dyskusja

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Jak Wy rozumiecie ten tekst:

http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-417-notes#patch-ranked-updates

Czy już nie będzie można spaść z golda i silvera, tylko poprzez nieaktywność?

Ja immunitet rozumiem jako ochronę przed spadkiem po awansowaniu do nowej ligi/dywizji.

Jeśli jednak ten immunitet jest na 'stałe', to Rito popełniło wielki błąd. Teraz gold będzie jeszcze słabszy niż był. Jakiś retard może przypadkowo trafić do GV po 10 placementach i będzie tylko psuł grę, jeśli gra na poziomie np. brązu ...

Zapraszam do wypowiedzenia się na ten temat 

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jak nie będziesz grał sporo czasu - spadniesz

Jak będziesz grał i przepierdalał w luj - nie spadniesz

Do tej pory przegranie dużej ilości gier w, powiedzmy, srebrze 5 powodowało spadek do brązu. Nie było to częste, ale było możliwe.

Teraz, spadek ze srebra do brązu lub złota do srebra jest możliwy tylko przez brak aktywności.

4517314116693051133619.pngMayor Lag 

Opublikowano

Jeśli chodzi o ochronę przed spadkiem za nieaktywność. Też idiotyzm.

Elo boosting będzie miał teraz o wiele większe obroty :D (z czego się osobiście ciesze ;p)

Ludzie będą kupowali boosta np. do golda i przestaną grać. A potem grasz z takimi w goldzie (jak już się odważą, ale w następnym sezonie) i ręce Ci opadają jak widzisz poziom 'golda'

__

@Ti'o i @Kubraczek już widzę 2 różne wersje :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jak nie będziesz grał sporo czasu - spadniesz

Jak będziesz grał i przepierdalał w luj - nie spadniesz

Do tej pory przegranie dużej ilości gier w, powiedzmy, srebrze 5 powodowało spadek do brązu. Nie było to częste, ale było możliwe.

Teraz, spadek ze srebra do brązu lub złota do srebra jest możliwy tylko przez brak aktywności.

4517314116693051133619.pngMayor Lag 

A

To wszystko wyjaśnia:

7392814118038051099495.jpg

Się wahają, więc jak w końcu jest?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Witaj Przywoływaczu

Rozumiem, że mogło dojść do małego zamieszania z rankingami dlatego powiem krótko i w prost tak jak jest napisane na naszej stronie. Gracze w Srebrze i Złocie mają immunitet na spadek do niższej dywizji z powodu nieaktywności tzn, że nie mogą spaść. Jeżeli jednak masz 0 LP i przegrasz kilka gier z rzędu a czasami nawet jedną możesz spaść do niższej dywizji.

Mam nadzieje, że udało mi się wyjaśnić sprawę. Jeżeli masz jednak jeszcze jakieś pytania daj znać. :)

Pozdrawiam

"Do not fear death. The best part of you will live on!"

Regards,
DarkIneferno
Player Support Riot Games

To już wiadomo, nie można spaść poprzez nieaktywność. Gdy pisałem w załączniku dodałem te 2 odpowiedzi które były up od riotu. to mi odpisał

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

wszystko bedzie w porzadku, przeciez jest masa gowna w kazdej lidze, wiec co za roznica jezeli zrobi sie jeszcze wiecej? nie odczujesz tego w ogole

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...